Overwegingen om te weten over Antifouling

Verspreid een antifouling ook niet meer dan een maand voor de te waterlating aan. Anders gaat een werking verloren.

Het zal teneinde een oppervlakte aangaande plusminus 17m2. Daar is een stroomvoorziening aanwezig. Het betreft een polyester romp en een schroef kan zijn van roestvrij staal. Op een werf daar waar hij nu staat kan zijn eenvoudig teneinde de boot heen te lopen en er zijn geen moeilijk te bereiken segmenten.”

6
7
8
9 Is ons andere laag wel nodig? Bezoek na afloop van het vaarseizoen ofwel dit nodig is teneinde een andere laag antifouling aan te bezorgen.

Daarnaast heb jouw na dit aanbrengen betreffende de folie ten minste 5 jaar nauwelijks onderhoud aan jouw boot hetgeen betreft dit tegengaan over aangroei. Eén keertje per jaar afspuiten wanneer jouw jouw boot uit het water haalt, kan zijn dikwijls voldoende. Daar bestaan meerdere folies ofwel wraps op een markt. Zoek op 'antifouling folie' of 'antifouling wrap' teneinde ons beurs te vinden.

Anti-foulingsoorten bestaan grofweg in twee groepen in te delen; de harde en een zelfslijpende. Ons bekende harde antifouling is de International Interspeed Extra. Deze bestaan juist geschikt vanwege snelvarende schepen.

Juiste einde met dit jaargetijde blijft daar een poreuze, harde laag over. Na een aantal lagen, welke zichzelf in een loop met een jaren vormt, gaat u deze aanvankelijk dienen te verwijderen alvorens er een andere laag is aangebracht. Ons met een voordelen aangaande een harde antifouling is het deze tussentijds goed vochtig geschuurd en zo doende gepolijst kan worden. Dit levert weer ons gladder oppervlak op en zeker verdere snelheid.

Eens per jaar afspuiten wanneer je je boot uit dit mineraalwater haalt, kan zijn meestal voldoende. Op varendoejesamen.nl/antifouling vind je ons totaalbeeld over merken (scroll naar onderen en kijk bij 'Tips').

Antifouling kan zijn speciale verf waar biociden, koper, chloorrubber en aangroeiwerende middelen zijn toegevoegd. Deze middelen bestrijden het daar aangroei vormt zich. Antifouling mag ingedeeld worden in drie groepen namelijk harde, zachte en op teflon basis.

Daarnaast zijn er ook kleuren welke ook niet gebaseerd bestaan op een werking over giftige stoffen. Een belangrijkste categorie daarin bestaan de zogenoemde fouling release ofwel ook wel “non-stick” coatings op basis met siliconen-bindmiddelen.

Plak het oppervlak om de beschadiging heen af voordat je een primer ofwel antifouling aanbrengt. Het mag jouw verrichten met afplaktape.

Maandelijks houden we jouw op de hoogte betreffende een nieuwste producten, interessante evenementen, praktische adviezen en beste koopjes.

Dunne epoxy hars buiten oplosmiddelen. Toe te passen zodra 1e laag opzuigende ondergronden bij dit verlijmen, conserveren en lamineren betreffende...

De in het blad verstrekte info is niet bedoeld compleet te zijn. Degene welke dit product aangewend buiten aanvankelijk schriftelijk inlichtingen in te click here winnen betreffende betrekking tot een geschiktheid met dit product wegens het gestelde doel, doet dit op persoonlijk risico en wij mogen ook niet aansprakelijk zijn voor de werking van dit middel of voor enig schade ofwel verlies (anders dan dood ofwel persoonlijk letsel of letsel ten gevolge aangaande nalatigheid) voortkomen door dergelijk toepassen.

International Interspeed Extra is ons harde antifouling in heldere kleurcombinaties voor toepassing op zoet en brak/zout mineraalwater. Bestemd voor zeil- en motorboten geeft ons seizoen lang bescherming.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Overwegingen om te weten over Antifouling”

Leave a Reply

Gravatar